Radionice

Trening iz oblasti metodologije društvenih istraživanja

18.01.2021.
1 min

Agencija za istraživanje javnog mnjenja DeFacto Consultancy organizuje trening iz oblasti metodologije društvenih istraživanja.

 

Trening

Foto: Facebook/DeFacto

Poziv je namenjen studentima, postdiplomcima i doktorandima, kao i mladim istraživačima zainteresovanim za statističku obradu podataka i kvantitativna istraživanja.

 

Učesnici će imati priliku da steknu znanje iz oblasti napredne metodologije, a tokom kojeg će biti obuhvaćene teme poput uzorkovanja, ponderisanja, provere i analize podataka, grafičkog predstavljanja podataka. Predavač na treningu biće istraživač na projektu Komparativna Studija Izbornih Sistema (CSES) u GESIS Institutu, Slaven Živković.

 

Trening će biti organizovan 20., 21. i 22. januara 2021. godine, u periodu 14 do 16 sati putem online platforme Google Meet. Učesnici koji žele da prisustvuju treningu prijave uz biografiju mogu poslati na e-mail adresu office@defacto.me, zaključno sa 19. januarom do 16 sati.

 

Ovaj trening jedna je od aktivnosti koje DeFacto Consultancy sprovodi u okviru projekta “Montenegrin Social Science Lab – MSSLab” koji su Evropska unija i Ministarstvo nauke Crne Gore finansijski podržali kroz program "Kolaborativna grant šema za inovativne projektne ideje”.

 

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti eletkronskim putem na nina@defacto.me.

 

 

Kopiraj link