Takmičenja

Konkurs za najbolju fotografiju zdanja i dvorišta Filozofskog fakulteta

12.10.2021.
1 min

Povodom proslave pedesetog rođendana, Filozofski fakultet organizuje konkurs za najbolji set fotografija pod nazivom „Filozofski iz mog ugla”. Konkurs je otvoren do 15. oktobra 2021. godine.

Konkurs za najbolju fotografiju zdanja i dvorišta Filozofskog fakulteta

Foto: Pixabay

Za učestvovanje na konkursu, potrebno je poslati set od tri fotografije zdanja i dvorišta Filozofskog fakulteta ili slike sa nekog događaja na kojima se vidi zgrada ili dvorište Fakulteta. Neophodno je da slike budu u visokoj rezoluciji. Fotografije mogu biti i starije, ali je neophodno da sadrže naslov, ime autora i vreme kada su snimljene. Postoji mogućnost da će pobedničke fotografije biti korišćene za promotivne aktivnosti Fakulteta, kao korice publikacija koje izdaje ova ustanova, ili u slične svrhe. Učesnici konkursa zadržavaju autorska prava nad fotografijama.

Za najbolje fotografije obezbeđene su nagrade. Prva nagrada sastoji se od monitora, knjiga u izdanju Fakulteta i reklamnog materijala. Druga nagrada je eksterni hard-disk, knjige u izdanju Fakulteta i reklamni materijal. Treću nagradu čine knjige u izdanju Fakulteta i reklamni materijal.

Fotografije je potrebno poslati filozofskiizmogugla@gmail.com na adresu do 15. oktobra.

Tročlani žiri sastavljen od profesora i saradnica sa Departmana za komunikologiju i novinarstvo će ocenjivati fotografije, a konačna lista pobednika će biti objavljena na sajtu fakulteta 18. oktobra 2021. u 12 časova.

Kopiraj link