Takmičenja

Nagradni konkurs "rEKOnstrukcija"

11.06.2021.
3 min

Veliki nagradni konkurs „rEKOnstrukcija“, koji je deo ekološke kampanje SBB fondacije  „Ne prljaj. Nemaš izgovor!”, počinje 23. oktobra i trajaće mesec dana, a pobednike očekuju vredne nagrade.

 

rEKOnstrukcija

Foto: Pexels

Ukoliko brinete o svojoj okolini i svesni ste da svakodnevnim životnim navikama u kući ili van nje možete da je promenite na bolje, snimite ili fotografišite kako to radite i pošaljite nam na neprljajnemasizgovor.rs, a mi ćemo odabrati pobednike i nagraditi ih.

 

Podelite sa nama vaš lični ekološki projekat – možda čistite kraj u kome živite, reciklirate, pomažete ugroženim životinjama i prirodi na bilo koji način… Pustite mašti na volju, ako već niste, i rEKOnstruišite svet oko sebe.

 

Na konkurs možete da prijavite do tri EKO predloga (video i do tri fotografije po rešenju), a  žiri SBB fondacije će proglasiti pobednike, koji će osvojiti super nagrade: električni sklopivi bicikl, električni trotinet, sklopivi bicikl i pet badminton setova.

 

Budite dobar primer svojim komšijama, deci i prijateljima. Uradite nešto dobro za prirodu i promenite stvari na bolje. Sigurni smo da možete.

 

Prijavite se i rEKOnstruišite!

 

Šta je rEKOnstrukcija?

Nagradni konkurs u organizaciji SBB fondacije, koji je deo višegodišnje kampanje “Ne prljaj. Nemaš izgovor!”, ima za cilj da podigne svest o tome koliko pojedinac može da doprinese očuvanju svog okruženja.

 

Prijave za rEKOnstrukciju se mogu slati od 23. oktobra do 24. novembra 2020, a svi koji žele da učestvuju treba da pošalju video i/ili fotografije za do tri EKO predloga/rešenja, u kojima se vidi na koji način brinu o životnoj sredini.

 

Kako štediš električnu energiju? Recikliraš? Smanjuješ zagađenje? Mi smo dali nekoliko predloga, ali smo sigurni da TI MOŽEŠ BOLJE!

 

Podeli sa nama svoj eko projekat i rEKOnstruiši svet oko sebe! Pobednici koje odabere žiri SBB fondacije dobiće super nagrade:

  • Prva nagrada: električni sklopivi bicikl Ring RX 20 Shimano
  • Druga nagrada: električni trotinet  XIAOMI MI ELECTRIC M363 WHITE
  • Treća nagrada: sklopivi bicikl Capriolo 20/6 905501-16
  • Dodatne nagrade: 5 setova VICTOR Badminton HOBBY

 

Kopiraj link