Takmičenja

Social Impact Award - internacionalni program za razvoj društvenog preduzetništva

11.06.2021.
3 min

Zvanično je otvoren sedmi po redu Social Impact Award program u Srbiji koji pruža mentorsku i finansijsku podršku mladima u razvijanju inovativnih rešenja za probleme 21. veka. Zato pozivamo sve koji žele da osvoje podršku za pokretanje i razvoj sopstvenih biznisa da se registruju na sajtu Social Impact Award Serbia i prijave svoju ideju.

 

Social Impact Award

 

Social Impact Award je jedan od najvećih internacionalnih programa za razvoj društvenog preduzetništva među mladima. Sprovodi se u 14 zemalja na 3 kontinenta, a u Srbiji ga organizuje nevladina organizacija ‘Razlivalište’.

 

Šta podrazumeva učešće u programu?

Svi timovi i pojedinci koji se prijave do 06. juna prolaze proces selekcije i ocenjivanje stručnog žirija. Na osnovu njihovih glasova 10 najboljih biznis ideja ulazi u finale. Finalisti/kinje zatim prolaze kroz period inkubacije - tri meseca intenzivnog rada na razvoju projekata sa dodeljenim mentorima i ekspertima (period od jula do septembra).

Svi finalisti imaće priliku da na zvaničnoj dodeli nagrada u novembru predstave finalne projekte na kojima su radili tokom perioda inkubacije, a 3 najbolja tima očekuju sjajne nagrade:

  • 1500€ početnog kapitala

  • Nastavak mentorske podrške

  • Poziv na SIA Summit koji okuplja pobednike programa iz celog sveta (ove godine

    održava se online)

Još jedan, četvrti tim koji bude imao najviše glasova publike takođe dobija nastavak mentorske podrške kao i poziv na SIA Summit.

 

Ko može da se prijavi?

Pravo na učešće imaju svi državljani i državljanke Srbije starosti od 15 do 30 godina (svi aplikanti moraju biti rođeni između 1991. i 2006. godine).

Projekti koji konkurišu ne smeju primiti formalnu start-up podršku pre konkurisanja. Pod formalnom start-up podrškom smatramo finansijsku podršku treće strane koja prelazi vrednost od 3.000€ (anđeoske investicije, grantovi, nagrade..).

Projekti koji su se takmičili prethodnih godina, osim pobedničkih, mogu ponovo da konkurišu u 2021. ukoliko ispunjavaju ostale kriterijume.

 

Kako do prijave?

Ukoliko želiš da prijaviš svoju ideju, utičeš na svoje okruženje, da se razvijaš, ali i upoznaš nove ljude, to možeš učiniti putem ovog linka.

Za sve nedoumice i pitanja odgovaramo putem Instagram i Facebook stranice ili putem mail-a na sara.cortan@razlivaliste.org. Više informacija o programu nalazi se na sajtu serbia.socialimpactaward.net.

 

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Konkurs za takmičenje za nagrade Svetske organizacije za intelektualnu svojinu
13.10.2021.
2 min

Konkurs za takmičenje za nagrade Svetske organizacije za intelektualnu svojinu

Takmičenja
Land and Soil Management Award
11.06.2021.
2 min

Land and Soil Management Award

Takmičenja
Design contest: Bormioli Pharma Augmented Reality Experience
02.08.2023.
1 min

Design contest: Bormioli Pharma Augmented Reality Experience

Takmičenja