Volontiranje

Budi volonter 26. FAF-a

27.10.2020.
2 min

Festival autorskog filma u Beogradu, čije će 26. izdanje biti održano od 27. novembra do 4. decembra, poziva sve zainteresovane koji su stariji od 18 godina, poznaju engleski jezik, žele da se zabave, nauče o organizaciji festivala i gledaju besplatno filmove, da se jave na konkurs za volontere i postanu deo FAF tima.

 

Budi volonter 26. Faf

Foto: Unsplash

Festival autorskog filma, tradicionalna gradska manifestacija za ljubitelje filma i publiku koja želi da proširi svoje horizonte, ove godine se održava po 26. put na više bioskopskih lokacija u Beogradu. Kultni filmski festival predstaviće publici zanimljive filmove koji pokazuju nove tokove u autorskom filmu.

 

Poziv za volontere upućen je mladim entuzijastima koji žele da se pridruže i pomognu u realizaciji FAF-a i to u sledećim oblastima:

 

Promo tim (obavezno poznavanje engleskog jezika) 

Zaduženja: praćenje konferencija za medije, pisanje recenzija filmova i intervjuisanje gostiju za sajt festivala, vođenje društvenih mreža i ažuriranje web stranice. Biće u kontaktu najviše sa PR-om festivala.

 

Organizacija

Zaduženja: organizacija konferencija, otvaranja i zatvaranja festivala, specijalnih projekcija i premijera, koordinacija dodatnih programa, info pult i protokol.

Osobe iz organizacije će takođe imati najveći kontakt sa gostima, pripremom materijala i poklona za iste.

 

Foto i video tim (obavezno posedovanje fotoaparata ili kamere)

Zaduženja: praćenje festivala svakodnevno – konferencije, premijere, dodatni program, specijalne projekcije.

 

Za uzvrat nudimo:

  • mogućnost gledanja filmova na festivalu potpuno besplatno
  • iskustvo, nova poznanstva i dobro druženje
  • sertifikat o volontiranju

 

Konkurs je otvoren do 15. novembra, a kandidati koji budu prošli dalje biće kontaktirani do 20. novembra.

 

ČEKAMO TE!

 

Sva pitanja u vezi volontiranja možete poslati na mail office@faf.rs ili na FB stranici AuteurFilmFestival i registrujte se na ovom linku.

 

 

Kopiraj link