Volontiranje

Poziv za volontere - Eko-konferencija

17.11.2020.
2 min

Zanima te zaštita životne sredine, ekologija, očuvanje planete? Želiš da učestvuješ u promociji primera dobre prakse, utičeš na svest svojih vršnjaka, pokrećeš druge na akciju? Tebe tražimo!

 

Volonteri

Foto: Pixabay

Neformalna grupa Omladinci u zelenom preduzetništvu organizuje onlajn Eko-konferenciju „Kako i zašto u eko-preduzetništvu“ 21. novembra čiji je cilj podizanje ekološke svesti i predstavljanje eko-preduzetnika. Uz govore stručnjaka iz ekologije i zaštite životne sredine, životne priče preduzetnika koji posluju prema ekološkim standardima, učesnici će biti u prilici da prate i panel-diskusiju o tome koji su modeli prema kojima možemo uticati i menjati stvari nabolje.

 

Ako želiš da budeš deo Konferencije, prijavi se za jednu od sledećih oblasti:

  • pi-ar i saradnja sa medijima
  • promocija na društvenim mrežama
  • podrška i asistencija govornicima
  • tehnička podrška pri realizaciji

 

Ako želiš da se družiš, stekneš nova znanja i iskustva, i dobro se zabaviš, prijavi se da budeš deo Eko-konferencije. Prijave su otvorene do 18. novembra i vrše se na sledećem link-u.

Eko-konferencija se sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“, uz finansijsku podršku Evropske unije.

Od 2000. do danas, Evropska Unija donirala je više od 3.6 milijardi evra Srbiji. Sredstva su korišćena za podršku razvoja, kvaliteta života i reformi u sledećim sferama: civilna zaštita, zaštita od poplava i pomoć poplavljenim područjima, obrazovanje, povezanost, zaštita okoline, zdravstvena zaštita i zaštita potrošača, kultura, vladavina prava, lokalni razvoj, poslovi i privredni rast, javna administracija, migracije, upravljanje javnim sredstvima, civilno društvo i mediji, socijalna inkluzija, omladina i sport. EU podrška je implementirana kroz saradnju sa Vladom Republike Srbije. Evropska Unija je donirala Srbiji više razvojnih sredstava nego svi drugi internacionalni donatori zajedno.

#euzatebe, #zeleniinkubator  #snažnozeleno #ekokonferencija

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Volontirajte na Uhvati film 2021
22.04.2021.
2 min

Volontirajte na Uhvati film 2021

Volontiranje
Vizualizator traži volontere
27.10.2022.
2 min

Vizualizator traži volontere

Volontiranje
Interakcija - Kreiramo tim fantastičnih volontera!
09.11.2023.
2 min

Interakcija - Kreiramo tim fantastičnih volontera!

Volontiranje