Volontiranje

Poziv za volontere - Vizualizator 2020

10.09.2020.
2 min

Interesuju te fotografija, dizajn, vizuelna umetnost i inovacije u ovim oblastima? Ambiciozna si, vredna i odgovorna osoba? Želiš svoja teorijska znanja da primeniš u praksi, vidiš kako funkcioniše realno radno okruženje i razviješ svoje organizacione veštine?

 

Ako je tvoj odgovor DA, prijavi se i postani deo dinamičnog i kreativnog tima volontera Festivala fotografije VIZUALIZATOR!

 

Vizualizator

 

Odnosi s javnošću, copywriting, marketing, novinarstvo, menadžment, dizajn, kustoska praksa, produkcija, organizacija, montaža, animacija, IT, antropologija, psihologija, istorija...spremni smo za vaše ideje i stvaralačku energiju!

 

VIZUALIZATOR je multidisciplinarni događaj, organizovan od strane Centra za razvoj fotografije, čiji je cilj unapređenje foto-industrije i uspostavljanje mreže domaćih i stranih profesionalaca i mladih koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, menadžmenta, medija i umetnosti. Tražimo volontere-saradnike, koji će učestvovati u organizaciji festivala i time steći dragocena praktična iskustva, kao i kontakte sa domaćim i stranim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.

 

Festival se ove godine održava u periodu od 18. novembra do 5. decembra.

 

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani i odgovorni mladi ljudi, koji su spremni da svoje vreme posvete intenzivnoj organizaciji ovog kulturnog događaja, tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na mejl budicrfvolonter@gmail.com. Prijave možete slati do 20. septembra u ponoć.

 

Ukoliko si student, nudimo ti mogućnost da se tvoj volonterski angažman na festivalu računa kao stručna praksa, pri čemu ćeš dobiti potvrdu o učešću.

 

Za dodatne informacije, pišite nam na budicrfvolonter@gmail.com

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Poziv za volontere - Festival fotografije Vizualizator
24.10.2023.
1 min

Poziv za volontere - Festival fotografije Vizualizator

Volontiranje
Konkurs za nove OSSI članove volontere! Prijave su u toku
12.03.2024.
1 min

Konkurs za nove OSSI članove volontere! Prijave su u toku

Volontiranje
Otvoren konkurs za volontere 16. Beldocsa!
09.02.2023.
2 min

Otvoren konkurs za volontere 16. Beldocsa!

Volontiranje