/posao/logo/oz tim.png
Poslovi preko zadruge
Administrativni radnik
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 04.08.2024.
Postavljeno 05.07.2024.
neto: 400 RSD (satnica)
Nepuno radno vreme
1. smena

Omladinskoj zadruzi Tim potreban omladinac u stranoj kopaniji za adminisrativni posao.

Mesto rada: Novi Beograd

Vreme rada: Najmanje 6 h  pre podne po potrebni i duže.

Cena sata: 400 rsd neto 

Zaduženje: Preuzimanje i prosleđivanje poziva, prijem i slanje pošte, saradnja sa kurirskom službom, rezervacije karata i smeštaja, prijem klijenata, štampanje i arhiviranje dokummentacije. Primanje prijava kvarova, skeniranje dokumentacije, zakazivanje servisa, pravljenje radnih naloga. Od finansija registracija menica i bankarskih garancija. Koričenje projekta i štampanje, preuzimanja sa SEF-a zavođenje, slanje opomena kupcima, preuzimanje registratora od poreskih savetnika. Naručivanje kancelariskog i ostalog materijala.

Profil radnika: Abiciozan, vredan, elokventan, pouzdan, marljiv.

Za više informacija pozvati putem telefona ili poslati CV.


Studentsko-omladinske zadruge mogu angažovati isključivo lica koja nisu mlađa od 15 godina ni starija od 30 godina na osnovu Zakona o zadrugama (član 23). Ostale prijave neće biti uzete u razmatranje.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više