Prakse
Advokatski pripravnik
Lokacija Vračar, Beograd
Rok za prijavu 08.11.2024.
Postavljeno 09.10.2024.
neto: 360.000 - 750.000 RSD (godišnje)
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Advokatska kancelarija NSLegal, renomirana pravna firma sa sedištem u Beogradu, traži motivisanog i posvećenog advokatskog pripravnika koji će se pridružiti našem pravnom timu. Naša kancelarija je poznata po pružanju visokokvalitetnih pravnih usluga i posvećenosti profesionalnom razvoju svojih zaposlenih. Ako ste diplomirani pravnik koji želi da započne svoju karijeru u dinamičnom i podržavajućem okruženju, ovo je prava prilika za vas.

Uslovi koje bi kandidat trebalo da ispunjava:

  • Završen pravni fakultet;
  • Poznavanje rada na računaru;
  • Poznavanje engleskog jezika;
  • Poželjno posedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Šta nudimo:

  • Priliku za rad u renomiranoj advokatskoj kancelariji sa dugogodišnjim iskustvom;
  • Mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u karijeri;
  • Mentorsku podršku od strane iskusnih advokata;
  • Rad u podsticajnom okruženju;
  • Konkurentna naknada uz mogućnost bonusa.

U našoj advokatskoj kancelariji stičete iskustva u radu sa pravnim i fizičkim licima u svim oblastima prava. Nudimo potpunu pripremu kandidata za polaganje pravosudnog ispita i osposobljavanja za samostalnog advokata. Nakon završenog pripravničkog staža nudimo mogućnost ostanka u advokatskoj kancelariji. Naša advokatska kancelarija ne radi masovke. Pretežne oblasti rada su postupanje u parničnim postupcima, upravnim postupcima (carinska problematika), prekršajni postupci (carinski, poreski i drugi prekršaji), imovinski postupci (zastupanje investitora u postupcima izgradnje objekata, kupoprodajni ugovori, sređivanje imovinsko-pravnih odnosa na parcelama i dr.) i privreda (korporativno zastupanje, poreski konsalting, izrada akata i ugovora iz različitih industrija), intelektualna svojina (autorski sporovi i žigovi).

Pripravnička praksa podrazumeva novčanu naknadu sa fiksnim delom i dodatnim varijabilnim delom (bonusi).

Razgovor i upoznavanje (ne vršimo ispitivanje kandidata) će se održati u Beogradu (Vračar).

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slični poslovi
Loading...
Zanimanja za ovaj posao
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više