Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/capture logo4e1656f3e7dbf1377b91ba8a395c1d0b.png
Prvi posao
Agent sortiranja prtljaga
Lokacija Surčin
Rok za prijavu 23.07.2024.
Postavljeno 08.07.2024.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

„Menzies Aviation“ je vodeći globalni partner za usluge zemaljskog opsluživanja, koji posluje na šest kontinenata, na oko 255 aerodroma, u više od 60 zemalja, uslužujući više od 4 miliona letova godišnje i rukujući sa više od 2 miliona tona tereta. Oslanjajući se na tim koji čini više od 40.000 visoko obučenih ljudi, kompanija pruža kompleksne i brze zemaljske usluge, uključujući usluge putnicima, usluge rukovanja prtljagom i pružanje usluga u salonima, zatim usluge u vazdušnom prevozu tereta, uključujući rukovanje, skladištenje i veleprodajnu špediciju kao i usluge koje uključuju upravljanje, skladištenje i točenje goriva.

Mesto rada: Aerodrom Beograd

Više izvršilaca

Odgovornosti

  • Vrši kompletan istovar bagaža, robe, pošte i drugih tereta iz vazduhoplova i utovar bagaža, robe, pošte i drugog tereta u vazduhoplov.
  • Rukuje lakom opremom - upravlja viljuškarom, vučnim traktorom, kargo transporterom GPU, ASU, ACU , kombi vozilima i drugim lakšom opremom.
  • Pruža ručne signale operateru opreme za opslugu koja se približava vazduhoplovu i postavlja sigurnosne konuse, podmetače itd.
  • Sprovodi proceduru uparkiravanja vazduhoplova uključujući i ručne signale i uputstva za rad u skladu sa zahtevima avio kompanija i prema tipovima vazduhoplova;
  • Prijavljuje nadređenima svaki incident/nesreću, neusaglašenost, neregularnost, oštećeni prtljag, robu ili poštu pronađenu tokom opsluživanja aviona, kao i svako uočeno nepoštovanje bezbednosnih propisa i propisa obezbeđivanja;
  • Rukuje vratima teretnog prostora vazduhoplova u zavisnosti od specifičnih zahteva i propisa avio kompanija,
  • Primenjuje propise o opasnim materijama i bezbednosne propis i obavlja bezbedonosne provere opreme za utovar i istovar putničkog prtljaga, robe, pošte i drugih predmeta.

Neophodni uslovi: 

  • Stepen stručne spreme: III, IV 

Prethodno radno isustvo nije neophodno.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više