Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/plusic512px733719d3a8dd485dc3332e07b7ee6d18.png
Prvi posao
Backoffice manager
Lokacija Novi Sad, Danila Kiša 5
Rok za prijavu 07.06.2023.
Postavljeno 08.05.2023.
Puno radno vreme
1. smena
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva

Čime se bavimo:

Naša IT kompanija se bavi digitalnom transformacijom poslovanja, što podrazumeva primenu tehnologije i digitalnih alata u cilju unapređenja poslovnih procesa i pružanja boljeg iskustva korisnicima. Naša uloga je da klijentima pomognemo da prepoznaju mogućnosti digitalne transformacije i pružimo im rešenja koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. To radimo modernizacijom poslovnih procesa, implementacijom novih tehnologija, razvojem digitalnih proizvoda i usluga, unapređenjem korisničkog iskustva i automatizacijom radnih zadataka. Kroz digitalnu transformaciju, klijenti mogu ostvariti uštede u vremenu i novcu, povećati produktivnost i efikasnost poslovanja, te poboljšati kvalitet i zadovoljstvo korisnika. Rad u našoj kompaniji omogućava učešće u projektima koji pomeraju granice u tehnološkom svetu, uz priliku za profesionalni razvoj i sticanje znanja iz različitih oblasti.

Naš tim:

Kompanija Positive je posvećena poboljšanju kvaliteta života svojih zaposlenih. Naš cilj je da postignemo balans između posla i života zaposlenih i da smanjimo nivo stresa na minimum. Želimo da naši zaposleni ne samo da stiču stručna znanja, već i životna znanja koja će im pomoći da postanu kvalitetniji ljudi, stvarajući kvalitetno radno okruženje.

Kada je reč o klijentima, naš cilj je da rastemo zajedno s njima, a jedino prihvatljivo za nas je da saradnja rezultira podizanjem efikasnosti klijenta. Naši savetnici su tu da pomognu klijentima da postanu produktivniji u svakom smislu.

Backoffice manager:

Tražimo osobu koja će nam se pridružiti u ulozi BackOffice Menadžera. Ovaj posao zahteva da budete odgovorni, organizovani i pouzdani, ali takođe i da budete komunikativni i prijateljski nastrojeni, jer ćete biti prvi kontakt klijenata i partnera sa kojima dolaze u kontakt.

Kao backoffice menadžer u našoj inovativnoj IT kompaniji, ti ćeš imati ključnu ulogu u održavanju efikasne administracije i poslovanja. Tvoji zadaci će uključivati prijem poziva na centrali, dobrodošlicu poslovnim partnerima i klijentima na ulazu u našu kompaniju, kao i brigu o transportu važnih poslovnih dokumenata i paketa.

Pored toga, ti ćeš se pobrinuti da se naša poslovna dokumentacija, uključujući ugovore, kadrovske podatke i opšte akte, pravilno čuva i arhivira. Takođe ćeš biti zadužen za koordinaciju sa dobavljačima, kako bi se osiguralo da naša kancelarija uvek bude snabdevena potrebnim kancelarijskim materijalom, hemijom, pićima i zdravim namirnicama.

Osim toga, ti ćeš koordinisati sa eksternim agencijama za održavanje higijene i bezbednosti objekta, zakazivati obuke i držati evidenciju o protivpožarnoj zaštiti. Uz to, imaćeš priliku da planiraš i organizuješ različite događaje, uključujući timbildinge, jubileje i druge poslovne aktivnosti.

Kao idealni kandidat, poseduješ minimum IV stepen stručne spreme, poznavanje engleskog jezika i osnovno poznavanje alata poput MS Office-a, uključujući Word, Excel i Outlook. Uz to, poseduješ izvrsne komunikacijske i organizacione veštine, te si u stanju da samostalno i efikasno upravljaš svim svojim zadacima.

Ukoliko želite da se pridružite našem timu, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Radujemo se vašoj prijavi i mogućnosti da vas upoznamo!

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više