/posao/logo/ozlogosrednji0c6b87c9f2851884fb8ec564c5a6e44f.jpg
Poslovi preko zadruge
Call operater za francuski jezik
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 03.05.2024.
Postavljeno 03.04.2024.
Puno radno vreme
1. smena

Omladinska i studentska zadruga Bulevar ima najveću ponudu poslova za  omladince. Preko omladinske i studentske zadruge možete pronaći oglas za posao u svim gradovima R. Srbije i to: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Čačak i ostale velike gradove u Srbiji.

Call operater (francuski jezik)

Mesto: Beograd

Opis posla:

  • Odlično poznavanje francuskog jezika (govorni i pisani jezik).
  • Komunikacija sa klijentima putem telefona, fokusiranje na njihove potrebe i evidentiranje svih informacija, problema i reakcija klijenata.
  • Otvoren ka učenju i sticanju potrebnih veština.
  • Poznavanje rada na računaru.
  • Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima.

Uslovi:

  • SSS
  • Radno vreme: ponedeljak – petak, 08-16h ili 09-17h

Zainteresovani kandidati se u periodu od 08:30 – 16:30h mogu javiti na telefonPrikaži broj telefona ili poslati CV elektronskim putem.


Studentsko-omladinske zadruge mogu angažovati isključivo lica koja nisu mlađa od 15 godina ni starija od 30 godina na osnovu Zakona o zadrugama (član 23). Ostale prijave neće biti uzete u razmatranje.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više