Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Poslovi preko zadruge
Facility menadžer
Lokacija Beograd, Makenzijeva 57
Rok za prijavu 13.04.2024.
Postavljeno 29.03.2024.
neto: 100.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
1. smena

1. Opis posla - planiranje i organizacija čišćenja:

- facility menadžer je odgovoran za planiranje rasporeda čišćenja zajedničkih prostora u stambenom kompleksu, kao što su hodnici, stepeništa, dvorišta i spoljašnjeg održavanja ulaza. To uključuje određivanje učestalosti čišćenja i vrste potrebnih usluga.

- angažiranje čistača: facility menadžer može biti zadužen za angažovanje i nadzor spoljnih čistačkih usluga ili unutrašnjeg osoblja koje će obavljati čišćenje zajedničkih prostora. To može uključivati proveru kvalifikacija, pružanje obuke i nadzor njihovog rada.

- praćenje standarda higijene: osiguranje da se svi zajednički prostori održavaju prema odgovarajućim higijenskim standardima. To uključuje redovnu inspekciju prostora kako bi se identificirali potencijalni problemi ili nedostaci i poduzimanje odgovarajućih mera za njihovo rešavanje.

- upravljanje otpadom: osiguranje da se otpad pravilno odlaže i reciklira u skladu s lokalnim propisima. To može uključivati postavljanje kontejnera za smeće, organizaciju redovnog odvoza otpada i sprovođenje edukacije stanara o pravilnom odlaganju otpada.

- praćenje sigurnosti čišćenja: osiguranje da se čišćenje sprovodi na siguran način kako bi se izbegle povrede ili štete. To može uključivati pravilnu upotrebu opreme za čišćenje, osiguranje prolaza i evakuacije tokom čišćenja i identifikaciju i uklanjanje potencijalnih opasnosti.

2. Uslovi koji se nude kandidatu:

* neto plata: početna plata 100.000 rsd

* besplatan bazen

* popusti u radnjama na teritoriji opštine Stari grad

* ulaznice za koncerte i kulturna dešavanja na teritoriji Beograda

3. Organizacija rada – radno vreme:

* pet radnih dana

* prva smena od 07:00 - 15:00h

* pauza od 30 minuta

4. Organizacija/pokrivanje troškova prevoza:

* Plaćena mesečna kartica za gradski prevoz

5.  Period angažovanja (vrsta ugovora koja se nudi kandidatima):

* ugovor o radu za zaposlene sa ambicijom dugogodišnje saradnje

6. Lokacija rada:

* Beograd na vodi

7. Kontakt:

Prikaži broj telefona

Prikaži broj telefona


Studentsko-omladinske zadruge mogu angažovati isključivo lica koja nisu mlađa od 15 godina ni starija od 30 godina na osnovu Zakona o zadrugama (član 23). Ostale prijave neće biti uzete u razmatranje.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više