Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Honorarni poslovi
Florista - aranžer (asistent tima florista)
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 10.06.2023.
Postavljeno 26.05.2023.
60.000 - 80.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
1. i 2. smena
Potrebno je do dve godine radnog iskustva

Arkadia traži pojačanje!

Želite i kreativan i dinamičan posao koji vas uvek izaziva?

Naši floristi znaju šta to tačno znači - a upravo u tom timu nam je potrebno pojačanje!

Imate iskustvo u kreiranju prelepih cvetnih aranžmana, uživate u radu sa svežim cvećem i sigurni ste u svoje veštine sa svilenim cvećem - sigurni smo da ste vi naš budući saradnik!

Niz projekata iza našeg tima florista-aranžera je nepregledan i svaki novi član će se veoma brzo uklopiti i ravnopravno učestvovati u kreiranju rešenja.

Važno je da budete svesni da je i kreiranje predivnih cvetnih dekoracija posao koji zahteva visok nivo profesionalizma i odgovornosti i da iza prelepih proizvoda, stoji težak i detaljan rad. Nekada, čak, neće samo vaša kreativnost biti u pravom planu, već sposobnost da prema idejama i zadacima klijenata kreirate identična rešenja.

Potreban nam je stalan član tima, koji je iskusan, pouzda i odgovoran.

Neophodno je da ste aktivan vozač sa sopstvenim vozilom, kako biste i sebi i timu povećali mobilnost i samostalnost u radu.

Ako i dalje čitate ovaj oglas i javljaju vam se podpitanja, slobodno odmah pošaljite svoju biografiju i motivaciono pismo ukoliko smatrate da ćete nam na taj način lakše preneti svoju motivaciju za rad sa nama.

Arkadia posluje u domenu organizacije i dekoracije događaja već 16 godina i predstavlja najtraženiju i najpouzdaniju agenciju u svojoj oblasti.

Svakom novom članu tima nudimo kompletnu podršku i mentorstvo u radu, finansijske bonuse ili rast zarade u skladu sa posvećenošću i rezultatima i stalno usavršavanje.

Sezona je uveliko počela, uskačite u brzi voz!

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više