/posao/logo/hutchinson_1.png
Prakse
HR stručna praksa
Lokacija Ruma
Rok za prijavu 19.09.2024.
Postavljeno 04.09.2024.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

O HUTCHINSON-U

Hutchinson je francuska kompanija koja ima više od 160 godina dugu tradiciju i posluje u 25 zemalja širom Evrope, Azije i Amerike. Fabrika Hutchinson u Rumi počela je sa proizvodnjom 2016. godine. Kupci Hutchinson proizvoda su inostrani renomirani proizvođači: Reno, Peugot, Mercedes, Land Rover, Suzuki, Ferrari, Volvo, Jaguar, Fiat i drugi. 

NAŠA VIZIJA JE ZA BUDUĆNOST

Zbog povećanja obima posla u potrazi smo za osobom koja će biti na programu stručne prakse u Sektoru za ljudske resurse u fabrici Hutchinson u Rumi. 

Ukoliko:

  • Imate završenu četvorogodišnju srednju školu, poželjno fakultet
  • Odlično poznajete rad na računaru (Word, Excel)
  • Komunikativni ste i uporni u procesu izvršenja radnih zadataka
  • Posedujete organizacione sposobnosti

Pozivamo Vas da se prijavite za poziciju ge će neke od Vaših odgovornosti biti:

  • Učestvovanje u procesima regrutacije i selekcije
  • Učestvovanje u procesima onboardinga novih zaposlenih
  • Vođenje i arhiviranje personalnih dosijea zaposlenih
  • Učestvovanje u unošenju i ažuriranju podataka o zaposlenima 
  • Praćenje prijavljivanja i odjavljivanja zaposlenih na portalu CROSO
  • Učestvovanje u prikupljanju dokumentacije u vezi sa odsustvima zaposlenih
  • Unošenje zahteva za korišćenje godišnjeg odmora, plaćenog odsustva, prekovremenog rada, preraspodele ranih sati u Excel tabelu
  • Drugi poslovi po nalogu nadređenog

Ova pozicija podrazumeva veliku priliku za učenje i sticanje znanja iz raznih oblasti ljudskih resursa, ne propustite priliku da se prijavite!

Želimo Vam puno sreće! Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. 

Napomena: Slanjem prijave, kandidat daje pristanak da kompanija Hutchinson njegove lične podatke obrađuje u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. 

Vaši podaci koristiće se  isključivo za proces selekcije i zapošljavanja, u potpunoj saglasnosti sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Sve informacije navedene u vašoj prijavi će se tretirati kao poverljive i neće se deliti sa trećim licima.

Prijavom na ovaj oglas dajete saglasnost za čuvanje i obradu vaših podataka u bazi podataka poslodavca u narednih 12 meseci. Ukoliko ne budete izabrani u prvom krugu selekcije, možda ćemo Vas ubuduće kontaktirati ukoliko bude potrebe za sličnim poslom. Kandidati koji su trenutno zaposleni mogu očekivati potpunu diskreciju tokom svih faza procesa zapošljavanja i selekcije.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slični poslovi
Loading...
Zanimanja za ovaj posao
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više