/posao/logo/spreg logo  grafopak kese15335f63755b20730c4f97e02fb41814.png
Prvi posao
Junior projektant građevinskih konstrukcija
Lokacija Beograd, Aranđelovac
Rok za prijavu 16.06.2024.
Postavljeno 01.06.2024.
Puno radno vreme
1. smena
Nije potrebno radno iskustvo

Spreg d.o.o. se 18 godina bavi projektovanjem različitih objekata visokogradnje na teritoriji Srbije, regiona i zemalja Evrope i bivšeg Sovjetskog Saveza. Sarađujemo sa mnogim renomiranim domaćim i kompanijama iz zapadne Evrope u realizaciji projektne dokumentacije. Biro trenutno ima preko 50 stalno zaposlenih inženjera različitih profila.

U cilju daljeg razvoja, biro raspisuje konkurs za projektanta saradnika za izradu grafičke dokumentacije armirano-betonskih i čeličnih konstrukcija - građevinski inženjer ili tehničar konstruktivnog smera sa poznavanjem rada u relevantnom softveru (Autodesk AutoCAD, Radimpex ArmCAD, MS Office). 

Za poziciju mogu aplicirati i studenti konstruktivnog smera građevinskih fakulteta. 

Radna pozicija raspisuje se za Beograd ili Aranđelovac. 

Konkuriši Prikaži adrese
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više