Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Prvi posao
Kuvar
Lokacija Beograd (Dorćol)
Rok za prijavu 12.04.2024.
Postavljeno 28.03.2024.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Novi restoran internacionalne kuhinje nudi posao kuvara kako iskusnim kuvarima tako i početnicima uz mogućnost usavršavanja i napredovanja;

Opis posla:

  • Priprema hrane: Priprema raznovrsnih jela u skladu sa specifikacijama menija, pridržavajući se priloženih recepata i postupaka. Ovo uključuje pripremu svežih sastojaka, mariniranje, sečenje, kuvanje, pečenje, prženje i ostale tehnike pripreme hrane.
  • Održavanje higijene: Poštovanje higijenskih standarda u kuhinji u skladu sa propisima i praksom sigurne pripreme hrane (HACCP). Svakodnevno čišćenje kuhinjske opreme, radnih površina i prostora za pripremu hrane.
  • Timski rad: Efikasna saradnja sa ostatkom kuhinjskog osoblja kako bi se osigurala brza i kvalitetna usluga gostima. Koordinacija sa pomoćnim osobljem u organizaciji i isporuci obroka u skladu sa zahtevima radnog dana.
  • Kvalitet i prezentacija: Održavanje visokog standarda kvaliteta i prezentacije svih jela, uključujući pažljivu pripremu i aranžiranje tanjira pre serviranja gostima. Strogo neodstupanje od priloženih recepata za pripremu jela.
  • Kontrola zaliha: Praćenje inventara, naručivanje svežih sastojaka i upravljanje zalihama u skladu sa zahtevima šefa kuhinje kako bi se osiguralo da su svi potrebni sastojci dostupni za pripremu jela.
Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više