/posao/logo/logo aksa iskusno_1.png
Prvi posao
Magacioner u online radnji
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 26.07.2024.
Postavljeno 11.07.2024.
Puno radno vreme

O nama

Keprom Grupa je svoje poslovanje otpočela 1994. godine, a danas broji preko 650 zaposlenih.

U sastavu Grupe su: Aksa – maloprodajni lanac sa najširom ponudom za bebe i decu sa svojih 22 objekata u Srbiji i 4 u Bosni i Hercegovini, Keprom distribucija – distributer od poverenja sa preko 100 brendova i Impact Ideas – marketinška agencija.

Od samih početaka radi držeći se svojih principa i vrednosti (integritet, posvećenost, inicijativa, učenje i razvoj) i svakim danom ide korak napred u postizanju sinergije svojih ljudi  i kompanijskih strategija.

Opis radnog mesta

AKSA je lanac specijalizovanih prodavnica koji kroz širok asortiman proizvoda i visok kvalitet usluga pruža jedinstvenu ponudu namenjenu potrebama dece od njihovog rođenja. AKSA  postoji od 1994. godine i trenutno u kompaniji radi preko 300 zaposlenih.

Danas AKSA poseduje više radnji u Srbiji i Bosni i Hercegovini, u svim velikim gradovima, koje su prepoznatljive po konceptu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu". Trudimo se da zadovoljimo sve želje i potrebe dece i njihovih roditelja korisnim savetom i prijateljskim osmehom.

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

MAGACIONER U ONLINE RADNJI

Beograd

Glavne dužnosti i odgovornosti:

 • Odvajanje robe u internet prodavnici
 • Prijem i pakovanje online porudžbina, otprema kurirskoj službi
 • Izrada dokumentacije potrebne za otpremu paketa

Poželjna znanja:

 • Poznavanje robe
 • Poznavanje skladišnog poslovanja
 • Poznavanje rada na računaru (Internet, MS Office)
 • Poznavanje procedura i pravilnika rada u maloprodaji

Kompanija nudi:

 • Stimulativna i redovna zarada
 • Paket benefita, koji između ostalog uključuje  besplatan sistematski pregled, briga o balansu privatnog i poslovnog života, veliki broj benefita koji su usmereni na porodice naših zaposlenih, korišćenje fitpass usluga po povlašćenim cenama, povlašćeni način plaćanja kod mnogobrojnih partnera, i mnogi drugi benefiti
 • Rad u mladom, perspektivnom timu i dinamičnom okruženju
 • Mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja kroz interne i eksterne programe razvoja
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više