Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/marbo.novo_1.jpg
Prvi posao
Merchandiser
Lokacija Zaječar
Rok za prijavu 02.06.2023.
Postavljeno 18.05.2023.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Kompanija PepsiCo se na području Zapadnog Balkana izdvojila se kao jedan od najznačajnijih proizvođača grickalica omiljenim brendovima Chipsy, Clipsy, Pardon i GUD, koji su postali deo globalnog PepsiCo portfolija. Lokalni portfolio proširen je svetski poznatim PepsiCo brendom - čuvenim tortilja čipsom Doritos, a od 2019. godine kompanija je u Bosni i Hercegovini preuzela i distribuciju globalnih brendova bezalkoholnih pića - Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton. Uvođenjem nove proizvodne linije i proširenjem proizvodnih kapaciteta, fabrika u Magliću proizvodi i planetarno popularni brend Lay’s i to od domaćih sirovina, a za potrebe izvoza na tržišta EU.

Proizvodnja se odvija u fabrici u Magliću kod Bačkog Petrovca, koja zahvaljujući investicijama namenjenim za unapređenje proizvodnih linija i izgradnju najmodernijeg skladišta gotovih proizvoda, predstavlja regionalni proizvodni centar kompanije PepsiCo za tržišta Zapadnog Balkana, dok u Bosni i Hercegovini poslujemo putem logističkih i distributivnih centara. Posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju, a kompanija je već osmu godinu zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje u Srbiji, kao i tri Top Employer priznanja za poslovanje u Bosni i Hercegovini. U 2022. smo rangirani kao kompanija broj 1 u odnosu na sve sertifikovane kompanije. Rezultati poslovne filozofije vidljivi su i kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje reciklaže.

Opis posla

  • Obilazak prodajnih objekata prema dnevnom planu i implementacija zadatih standarda izlaganja robe
  • Praćenje zaliha, rokova ispravnosti robe i asortimana u prodajnim objektima
  • Učestvovanje u promotivnim aktivnostima
  • Postavljanje reklamnih polica i drugog reklamnog materijala u prodajnim objektima
  • Unapređivanje pozicija izložene robe u cilju povećanja prodaje i poštovanja zadatih standarda izlaganja robe
  • Sakupljanje podataka u vezi sa unapređenjem prodaje i zahtevima tržišta sa terena

Kvalifikacije

  • Završena srednja škola (visoka škola prednost)
  • Radno iskustvo u terenskoj prodaji (prednost)
  • Poznavanje engleskog jezika (prednost)
  • Poznavanje rada na računaru
  • Posedovanje vozačke dozvole B kategorije
  • Visok nivo inicijative i motivacije za postizanjem rezultata
Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više