/posao/logo/cocacolalogo.png
Prvi posao
Merchandiser
Lokacija Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Alibunar, Apatin + 206 mesta | Terenski rad
Rok za prijavu 19.07.2024.
Postavljeno 04.07.2024.
Puno radno vreme

CityScope sada je Prohuman. Vaš partner za rešenja u oblasti ljudskih resursa od 2004. godine. CityScope svoje dvadesetogodišnje poslovanje nastavlja kao deo Prohuman grupe, vodeće evropske grupacije u oblasti ljudskih resursa sa 20 godina međunarodnog iskustva, prisutne u 8 zemalja Evrope (Mađarska, Srbija, Rumunija, Slovenija, Ukrajna, Nemačka, Austrija i Hrvatska). 

Zapošljavajući više od 61.800 ljudi, u 28 zemalja, na tri kontinenta, Coca-Cola Hellenic snabdeva bezalkoholnim napicima više od 600 miliona potrošača, od Irske do najudaljenijeg istoka Rusije. Kompanija proizvodi, prodaje i distribuira vodeće marke svetskih bezalkoholnih pića: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, neXt, JOY, Pulpy, Monster i Ultra Energy, a u našoj zemlji i vodu Rosa.

U saradnji sa našim partnerom, kompanijom Coca-Cola HBC, u potrazi smo za odgovornim i predanim profesionalcima, zainteresovanim za rad u dinamičnom okruženju, koje pozivamo da se prijave za poziciju:

Merchandiser
GRADOVI NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Ukoliko imaš:
  • Najmanje srednju stručnu spremu
  • Vozačku dozvolu B kategorije
  • Poznaješ rad na računaru
 I spreman/a si da kao deo najuspešnijeg prodajnog tima
  • Sprovodiš redovne obilaske naših kupaca na dodeljenom terenu i poboljšaš saradnju sa njima
  • Postavljaš opremu, primenjuješ standard uređenja prodajnog prostora (merchandising standards) i sprovođenje prodajnih akcija u objektima kupaca
Garantujemo potpunu diskreciju tokom celog procesa i pozivamo Vas da prosledite Vaš CV prateći proceduru slanja biografije.
Poštujući sve kandidate koji su poslali svoje podatke, bićemo u mogućnosti da kontaktiramo samo užu listu kandidata.

Prijavi se i postani deo najuspešnijeg prodajnog tima!

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više