Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/clipboard01_33.jpg
Prakse
NIS Calling - praksa
Lokacija Beograd, Novi Sad, Zrenjanin, Pančevo
Rok za prijavu 30.04.2024.
Postavljeno 12.04.2024.
Nepuno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
NIS calling
Javi se
Lokacija
Lokacije: Beograd, Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin
Ugovor
Ugovor o praksi
Lokacije: Beograd, Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin
O nama
Mi smo jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji sa više od 13.000 ljudi. Mi smo stabilna kompanija koja traje. U isto vreme, verujemo da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege ili koleginice. Od mladih ne tražimo prethodno iskustvo, već želimo da ti iskustvo pružimo. I naši najiskusniji zaposleni su posle fakulteta želeli priliku – zato znamo koliko pomoć na početku znači. Jedino što od tebe tražimo je da sa nama stremiš ka našem sloganu „Budućnost na delu“.

Baš zbog toga te pozivamo da nam se priključiš kao polaznik osme sezone NIS Calling programa prakse. :)
O tebi
  • Student si treće, četvrte godine ili master student, Rudarsko-geološkog, Ekonomskog, Tehnološko-metalurškog, Mašinskog, Tehnološkog, Tehničkog, Građevinskog, Elektrotehničkog, Hemijskog, Matematičkog, Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka, Fakulteta organizacionih nauka i ostalih fakulteta sličnih usmerenja.
  • Govoriš engleski jezik i odlično poznaješ MS Office paket
  • Motivisan/a si da karijeru počneš u našem timu
  • Smatraš da je NIS tvoj Calling :)
Više informacija
  • Kroz program polako stičeš radne odgovornosti, a za svoje angažovanje ćeš svakako biti plaćen/a.
  • Kako bismo ti omogućili više fleksibilnosti, program traje 480 sati (3 meseca) koje možeš da rasporediš tokom 4 meseca i uskladiš ih sa obavezama na fakultetu ili letovanjem.
  • Svaki polaznik programa biće dočekan od strane mentora - naših kolega, koji su spremni da budu uz vas od početka do kraja programa. Mentor je tu da ti olakša privikavanje i prve dane programa, ali i da te strukturirano vodi kroz unapred kreiran plan za sve vreme trajanja programa. Takođe, mentor je tu da ti pruži povratnu informaciju i usmeri za dalje korake u tvom karijernom razvoju.
  • Pored praktičnog angažovanja, imaćeš priliku da se dodatno obrazuješ i razvijaš svoje veštine u okviru radionica na teme bitne za razvoj karijere, kao i timbildingu i volontiranju. Takođe, imaćeš pristup Korporativnom univerzitetu naše kompanije, čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje.
  • Lokacija: ovu sezonu realizovaćemo u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.
Prijavi se
U slučaju bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi sa procesom selekcije ili samim NIS Calling programom, detaljnije informacije možeš pronaći na sajtu https://www.nis.rs/nis-calling/.

Ako ti sve ovo deluje zanimljivo i misliš da je program NIS Calling pravi poziv za tvoju karijeru, pošalji nam svoj CV do 30. aprila.

* Veoma bitno:
da bi nam tvoja biografija stigla, neophodno je da nakon klika na dugme „KONKURIŠITE“:

  • klikneš na opciju „Prijavi se odmah“
  • napraviš svoj nalog, okačiš svoj CV i uneseš neophodne podatke
  • kada to uradiš klikneš na dugme „Prijavi me“ - ovo će nam poslati tvoju prijavu, dok će dugme „Sačuvaj“ samo sačuvati tvoje podatke na nalogu!
Najbolji način da proveriš da li si se prijavio/la je da li si dobio/la potvrdni mejl o prijavi - njega dobiju svi kandidati čija nam prijava stigne.

Nekad, sve što je potrebno je javiti se na poziv. Da li ćeš podići slušalicu?

Srećno! :)
Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Mentorska podrška
Mentorska podrška
Plaćena praksa
Plaćena praksa
Soft skills obuke
Soft skills obuke
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više