/posao/logo/la_fantana_novi_1.gif
Prvi posao
Operater za internet korisničku podršku
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 25.09.2024.
Postavljeno 10.09.2024.
Puno radno vreme

PRIDRUŽITE SE LIDERU! 

La Fantana je lider u oblasti flaširanja i distribucije vode pomoću water cooler uređaja u Srbiji. Pored toga, klijentima nudimo i aparate za filtriranje vode, vodu u PET ambalaži (0.5l i 1.5l), kao i aparate za kafu sa kafom našeg brenda Kafune.

Kompanija posluje od 2004. godine i do sada je izgradila mrežu od preko 10.000 zadovoljnih klijenata. La Fantana ima fabriku vode u Mitrovom Polju, kao i poslovnice u Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Šapcu, Kragujevcu i Nišu, čime je obezbeđena regionalna pokrivenost zemlje.

Pozivamo Vas da se pridružite uspešnom timu kompanije koja neprestano raste i razvija se, prijavom na radno mesto:  

Operater za internet korisničku podršku

Osnovne dužnosti:

  • Pružanje informacija o kompaniji, proizvodima i uslugama klijentima koji kupuju proizvode i usluge kompanije putem elektronske internet trgovne (e-shop) i pružanje pomoći klijentima prilikom obavljanja elektronske kupovine
  • Kontrola e-shop ugovora i porudžbina, kao i ispravnost njihove realizacije kroz e-shop aplikaciju, identifikovanje problema i zastoja prilikom realizacije ugovora i porudžbina i staranje o njihovom otklanjanju
  • Pružanje informacije klijentima o marketinškim i prodajnim aktivnostima kompanije
  • Odgovaranje na sve zahteve klijenata, kao i rešavanje prigovora klijenata
  • Praćenje naplate i koordinacija svih aktivnosti neophodnih za uspešnu realizaciju naplate potraživanja od klijenata
  • Proveravanje ispravnosti, kompletnosti i usaglašenosti dokumentacije sa kompanijskim procedurama, koja je potrebna za zasnivanje korisničkog odnosa sa klijentima
  • Unošenje podataka o klijentima u elektronsku bazu podataka

Uslovi: 

  • Minimum SSS
  • Poželjno je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
  • Napredno poznavanje rada u Microsoft Office paketima
  • Odlične veštine komunikacije i razumevanje potreba potrošača
  • Tačnost i preciznost u radu

Ukoliko ste zainteresovani za ovu poziciju, ispunjavate navedene uslove i želite da budete deo pobedničkog tima pozivamo Vas da pošaljete svoju radnu biografiju (CV) elektronskim putem.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. 

Prijavljivanjem na konkurs dajete saglasnost da se Vaši lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u La Fantana d.o.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slični poslovi
Loading...
Zanimanja za ovaj posao
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više