Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/forma.ideale.gif
Prvi posao
Prodavac junior
Lokacija Bačka Palanka
Rok za prijavu 12.07.2024.
Postavljeno 27.06.2024.
Puno radno vreme

Kompanija Forma Ideale d.o.o. sa sedištem u Kragujevcu u potrazi je za novim članom tima na poziciji Prodavac junior u salonu nameštaja u Bačkoj Palanci.

Ukoliko sebe smatrate motivisanom osobom koja je usmerena kako na lično usavršavanje tako i na podsticanje napretka same kompanije, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

Opis posla:

  • Prezentacija proizvoda i aktivna prodaja
  • Ljubazan pristup kupcima i prepoznavanje njihovih potreba
  • Naručivanje robe po zahtevu kupaca
  • Prijem i izdavanje robe
  • Svakodnevno uređivanje prodajnog prostora

Uslovi za prijavu:

  • SSS
  • Poželjno iskustvo u prodaji
  • Poznavanje rada na računaru
  • Razvijene komunikacione i prodajne veštine

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018), Pravilnika o zaštiti podataka o ličnosti privrednog društva “Forma Ideale” doo Kragujevac i Politike privatnosti privrednog društva “Forma Ideale” doo Kragujevac, neophodno je da se kandidati prilikom slanja svojih prijava, na sajtu “Forma Ideale” doo Kragujevac - Oglasi za posao, informišu o načinu dostavljanja ličnih podataka u prijavama za posao.

U obradu će biti uzete samo prijave kandidata koje sadrže lične podatke koji su zakonom dozvoljeni i to: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad,država, kontakt telefon, e-mail, obrazovanje, poznavanje rada na računaru, poznavanje stranog jezika, prethodno zaposlenje i poželjna oblast rada. 

Sve prijave kandidata koje sadrže lične podatke, van pobrojanih koji nisu dozvoljeni i nisu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti neće biti uzete u razmatranje.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više