Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/kvantum logo.jpg
Prvi posao
Prodavac letnje obuće
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 16.06.2024.
Postavljeno 17.05.2024.
Puno radno vreme
1. i 2. smena

Zapošljavamo prodavce letnje obuće (brendovi Ipanema, Rider, Cartago) za sezonsku prodaju u POP-up radnjama u Beogradu. Trajanje sezone je do sredine septembra 2024.godine.

Tvoj prosečan radni dan: 

Tvoja smena traje 6.5h, radiš u prijatnom okruženju posao koji nije fizički naporan. Imaš priliku da kroz posao upoznaš različite procese prodaje, sarađuješ sa različitim tipovima ljudi i unapređuješ svoju komunikaciju i veštine. Komuniciraš sa kupcima u cilju da zajedno pronađete proizvod koji je za njih najbolji, kucaš račune, zaprimaš i izlažeš robu i svoje radno mesto održavaš vizuelno lepim.

Voleli bismo da vidimo tvoju prijavu ukoliko sebe smatraš:

  • Komunikativnom osobom, ljubaznom i prijatnom u kontaktu sa drugima
  • Spremnom/im za rad u timu u pravom smislu te reči (kolegijalnost ti je jača strana)
  • Odgovoran/a si i poznaješ osnove rada na računaru

Od nas možeš očekivati:

  • Fiksnu mesečnu zaradu 60.000 RSD
  • Bonuse za timski ostvarene rezultate
  • Uniformu za rad
  • Obuku za rad i mentorstvo tokom cele sezone
  • Mogućnost daljeg zapošljavanja nakon isteka sezona

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo. Napomena: Slanjem prijave, kandidat daje pristanak da kompanija njegove lične podatke obrađuje u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više