Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/hm logo col 250.jpg
Prvi posao
Prodavac (Prodajni savetnik)
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 11.07.2024.
Postavljeno 26.06.2024.
Puno radno vreme
1. i 2. smena

Opis posla

Kao prodajni savetnik naučićeš osnove vođenja prodavnice, pridružićeš se talentovanom timu novih prijatelja - i što je najvažnije – nauči ćeš kako da se naši kupci osećaju dobrodošlo, srećno i inspirisano, dok u isto vreme imaš šansu da izgradiš svoju životnu karijeru.

Ključne odgovornosti:

 • Obezbeđuješ da su kupci uvek naš prioriter, pružajući im sjajno iskustvo kupovine.
 • Doprinosiš stvaranju okruženja u kome je lako kupovati uz operativne rutine u prodavnici i odličnu brigu o odeći.
 • Deljenjem svog znanja i veština sa kolegama aktivno doprinosiš stvaranju sjajnog tima koji će ispuniti očekivanja naših kupaca.
 • Radiš u skladu sa H&M standardima, smernicama, procedurama i zakonskim zahtevima.

Kvalifikacije

Baš kao i svi u H&M-u, verujemo da si pozitivan i ambiciozan timski igrač pun pokretačke energije i optimizma.

Šta ti je potrebno za uspeh:

 • Imaš istinsko interesovanje za stvaranje najboljeg iskustva kupovine, gde svi mogu da izgledaju i osećaju se dobro.
 • Poseduješ prijateljski, otvoreni pristup prema kupcima i kolegama i uvek si spreman/a da pomogneš. Promovišeš naše vrednoste i kulturu u svom svakodnevnom radu.
 • Timski si igrač koji uživa u radu u brzom okruženju.

Dodatne informacije

Ovo je full-time pozicija koja podrazumeva 40 radnih sati nedeljno, sa početkom rada u julu 2024.godine.
Prijavi se slanjem svog CV-ja što je pre moguće, ali najkasnije do {date} Zbog zaštite podataka, prijave prihvatamo samo preko stranice za zapošljavanje.

Benefiti

Svim našim zaposlenima u H&M Group nudimo atraktivne benefite sa mnoštvom prilika za razvoj širom sveta. Svi naši zaposleni dobijaju popust za zaposlene, koji se može koristiti u svim našim H&M Group brendovima, u prodavnicama i onlajn. Brendovi na koje se popust odnosi su H&M (uključujući Beauty i Move), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, Afound. Pored našeg popusta za zaposlene, svi naši zaposleni su deo našeg H&M programa podsticaja – HIP (engl. H&M Incentive Program).

Pored naših globalnih benefita, sva našlokalna tržišta nude različite konkurentne podsticaje benefite, a neki od njih su:

 • Privatno zdravstveno osiguranje
 • Dodatni dani godišnjeg odmora
 • Bonus za perporuku prijatelja u iznosu do 120 evra u dinarskoj protivvrednosti
 • Dva slobodna dana u toku nedelje
 • Online i užvo treninzi za zaposlene u cilju učenja i razvoja
 • Mogućnost napredovanja I razvoja u okviru kompanije
 • Poklon za rođenje deteta
 • Popust vaučeri u toku godine
 • Novogodišnji paketići za decu zaposlenih

Inkluzija & Različitost

H&M je deo H&M Group. H&M Group je odlučna da stvara i održava inkluzivna, različita i pravedna radna mesta u čitavoj organizaciji. Naši timovi bi trebalo da se sastoje od različitih ljudi koji dele i kombinuju svoje znanje, iskustvo i ideje. Različiti zaposleni imaju pozitivan efekat na to kako se suočavamo sa izazovima, na to šta smatramo mogućim i na to kako biramo da se odnosimo prema našim kolegama i kupcima širom sveta. Zato se u našem procesu zapošljavanja uzimaju u obzir sve dimenzije različitosti. 

Trudimo se da imamo pravedan i jednak proces i zato te ljubazno molimo da uz svoju prijavu ne prilažeš prateće pismo, jer ta pisma često sadrže informacije koje lako mogu da stvore nenamerne predrasude.  

Okompaniji

H&M je modni brend koji nudi najnovije stilove i inspiraciju, od modnih komada i jedinstvenih saradnji sa dizajnerima, do osnovnih odevnih komada po pristupačnoj ceni. Naša poslovna ideja je moda i kvalitet po sjajnoj ceni na održiv način.

Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više