Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/tei_complete_logo_horizontalwhitebackground35558e9f145f702fe1762fb838602fab_1.png
Prvi posao
Projektant junior industrijskih i energetskih postrojenja – Nadzorno upravljački sistemi i merno regulaciona oprema
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 12.07.2024.
Postavljeno 12.06.2024.
Puno radno vreme
1. smena

Odgovornosti:

Učešće u izradi projekata iz oblasti nadzorno upravljačkih sistema i merno regulacione opreme (studija, idejnih rešenja, idejnih projekata, projekata za građevinsku dozvolu, projekata za izvođenje, projekata izvedenog objekta) za industrijska i energetska postrojenja.

Uslovi za kandidata:

Diplomirani inženjer elektrotehnike/mašinstva, sa ili bez iskustva na poslovima projektovanja i izradi projektno tehničke dokumentacije. Poznavanje rada u programima AutoCAD, MS office paketu. Minimum srednji nivo znanja engleskog jezika, prednost znanje i drugih jezika

Nudimo Vam:

Priliku da se razvijate i stičete nova iskustva i znanja u jednoj od vodećih kompanija iz oblasti projektovanja, konsalting i inženjering usluga. Mogućnost stalnog zaposljenja, usavršavanja i napredovanja. Adekvatna primanja.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više