/posao/logo/poslovni savetniksitelogo250.jpg
Prvi posao
Računovođa
Lokacija Šabac
Rok za prijavu 26.06.2024.
Postavljeno 11.06.2024.
Puno radno vreme
1. smena
Nije potrebno radno iskustvo

POSLOVNI SAVETNIK je firma sa 20 godina rasta u pružanju usluga računovodstva, poresko-pravnog savetovanja i drugih poslovnih usluga.

Želimo da osnažimo kolektiv zapošljavanjem saradnika na poziciji:

RAČUNOVOĐA

Osnovni domen rada su standardni računovodstveni poslovi u sektoru računovodstva i obračuna zarada i poreza. 

Naš cilj je da svaki član tima bude samostalni stručnjak i u perspektivi ekspert. Ako se prepoznajete kao takva osoba – vi ste optimalan kandidat. Ako ste spremni da kontinuirano učite i ako vam je to zadovoljstvo a ne napor, spremni smo da vam pružimo potpunu podršku.

Tražimo saradnike koji će sa nama deliti duboki interes prema rešavanju stručnih problema i sticanju novih znanja u oblasti računovodstva, poreskog i privrednog prava.

Detaljniji opis vašeg dosadašnjeg iskustva i vaših aspiracija u budućoj karijeri nam je vrlo koristan i poželjan. 

Osim opšteg znanja, sklonosti i iskustva u računovodstvu ne postavljamo posebne uslove, mada ćemo iskustvo u računovodstvenim agencijama ili rad na poslovnom softveru Biznisoft smatrati kao izvesnu prednost.

Dobrodošli!

Sve prijave i komunikacija sa kandidatima biće tretirani sa punom pažnjom i najvećom diskrecijom.

U procesu selekcije kandidati neće biti diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, invalidnost, pol, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, ili neko drugo lično svojstvo.

Slanjem prijave, kandidat daje pristanak da POSLOVNI SAVETNIK njegove lične podatke može koristiti u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. 

U postupku selekcije biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor. 

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više