Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/woltlogoe20da8e31f5158b89c7b51604565a9c5.png
Prvi posao
Radnik u prodavnici - Komisionar
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 08.10.2023.
Postavljeno 08.09.2023.
Puno radno vreme

Wolt trenutno posluje u 23 zemlje i u više od 90 gradova, služeći više od 7 miliona kupaca. Naše iOS i Android aplikacije imaju najbolje recenzije u industriji, najviše zbog našeg pristupa koji je centriran oko kupaca i toga kako pravimo naše proizvode i operacije. Na primer, naš tim za podršku kupcima odgovara na poruke u roku od par sekundi na maternjem jeziku kupca.

Prikupili smo više od 258 miliona evra finansiranja od renomiranih Američkih i Evropskih investitora, kao što su ICONIC Q Capital, 83North, EQT Ventures i Highland Europe. Imali smo sreće da vremenom budemo cenjeni i prepoznati za naše napore: Apple je odabrao Wolt aplikaciju za njihov izbor urednika, Wired je nazvao kompanju “Najvrućim startapom u Evropi”, Forbes je uvrstio izvršnog direktora Miki Kuusi na njihovu “30 ispod 30 u potrošačkoj tehnologiji” listu i Nordic Start up Company je imenovao Wolt za kompaniju godine.

U 2020, Financial Times je imenovao Wolt Evropskom drugorastućom kompanijom. Mi se i dalje širimo brzo i tražimo talentovane individualce da nam se pridruže. Ako imate strast za najmodernijom tehnologiom, odličnom hranom i želite da napravite promene u svom gradu, onda je Wolt pravo mesto za Vas.

Opis posla

Pozivamo sve timske igrače - tražite li fleksibilnu ulogu koja može promeniti budućnost maloprodaje? Hajde da ćaskamo o tome!

Pozadina pozicije

Wolt Vam je možda poznat kao finska tehnološka kompanija koja ima svoju platformu za dostavu. Ali ovo je samo početak - sada pokrećemo maloprodajnu dostavu namirnica širom Evrope i Azije a Wolt Market je centralna tačka ove ekspanzije.

Wolt Market je naš supermarket koji pruža vrhunsku pogodnost i korisničko iskustvo - možete naručiti namirnice koje će do Vas stići brzinom svetlosti!

Naši timovi radnika u prodavnicama su u srcu našeg Wolt Marketa u Beograd  - Vi ćete se postarati da su sve porudžbine prikupljene i spremne da budu preuzete od strane naših kurira ili kupaca.

Radićete u fleksibilnim smenama - naše prodavnice su otvorene 7 dana nedeljno. U potrazi smo za članom tima koji će se pridružiti našem timu u Beogradu, sa punim radnim vremenom. Imajte na umu da za ovu poziciju tražimo puno radno vreme tj. tražimo kandidate za zasnivanje radnog odnosa putem Ugovora o Radu sa punim radnim vremenom. Bićete deo zabavnog tima koji redefiniše kako kupujemo i dok naše kolege vole da se šale, mi smo stvarno ponosni na posao koji radimo - kao kompanija mi radimo obične stvari neuobičajeno dobro! 

Opis posla

  • Preuzimanje porudžbina putem Merchant aplikacije
  • Prikupljanje i pakovanje namirnica i njihova predaja kupcima i kuririma
  • Upravljanje našim internim sistemom koji uključuje precizne informacije o nutritivnima i alergenima
  • Održavanje reda i čistoće radnje
  • Učestvovanje u razvoju dnevnih operacija prodavnice

Kvalifikacije

  • Brzo učite i imate mogućnost da radite više stvari istovremeno
  • Proaktivni i orijentisani na kupce su reči koje Vas opisuju
  • Preduzimljivi ste i sviđa Vam se ideja da radite u preduzetničkom okruženju koje se brzo menja
  • Poznavanje rada na računaru
  • U mogućnosti si da radiš 40 radnih sati nedeljno
  • Maternji jezik Vam je srpski
  • Osnovno znanje engleskog jezika
  • Imate pravo da radite u Srbiji

Dodatne informacije

Ako biste voleli da radite u brzorastućem okruženju, da preuzmete odgovornost i da budete deo izuzetno ambicioznog tima, onda kliknite dole da aplicirate i da započnemo razgovor!

Imajte na umu da za ovu poziciju tražimo puno radno vreme i da ne tražimo studente već tražimo kandidate za zasnivanje radnog odnosa putem Ugovora o Radu.

Pregledaćemo prijave kako pristižu tako da pošaljite svoju prijavu i CV / radnu biografiju što pre!

Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više