Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/matijevic.crveni.jpg
Prvi posao
Radnik u proizvodnji
Lokacija Novi Sad (obezbeđen smeštaj)
Rok za prijavu 27.05.2023.
Postavljeno 12.05.2023.
Puno radno vreme
1. smena
Nije potrebno radno iskustvo

Industrija mesa Matijević d.o.o. iz Novog Sada je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prometom mesa i mesnih prerađevina. Težeći usponu i razvoju proizvodnje i proizvodnih kapaciteta danas je postala vodeća firma u Srbiji u proizvodnji, preradi i prometu mesa i mesnih prerađevina i broji više od 1800 zaposlenih, od kojih više od 1100 radi u 158 maloprodajnih objekta širom zemlje.

U svom sastavu ima 30 privrednih društava iz oblasti poljoprivrede, trgovine i ugostiteljstva. IM Matijević d.o.o. zajedno sa tim preduzećima čini jedan konglomerat, koji objedinjuje 2.400 zaposlenih.

Naši zaposleni su jedan od najvažnijih faktora od kojih zavisi uspeh i napredak kompanije, zbog čega nastojimo da pronađemo ljude koji svojom ambicioznošću, stručnošću i predanosti poslu mogu doprineti ostvarenju zajedničkih ciljeva. Ukoliko i Vi želite da postanete deo našeg tima pruža Vam se mogućnost za to. Raspisujemo konkurs za radno mesto: RADNIK U PROIZVODNJI

Uslovi za kandidata:

  • Prethodno radno iskustvo – nije obavezno
  • I, II, III ili IV stepen stručne spreme

Opis radnih zadataka:

Obavljanje različitih pomoćnih poslova u procesu proizvodnje mesnih prerađevina: snabdevanje kuter majstora potrebnim sirovinama, začinima i aditivima, raspoređivanje sirovine u hladne komore, magacine, merenje sirovine, po nalogu odgovornog tehnologa pripremanje sirovine za dalji proces proizvodnje, kačenje šnirane robe na štapove i kolica, rasecanje, iskoštavanje, obrada mesa, klasiranje mesa, pakovanje robe, održavanja higijene i obavljanje drugih pomoćnih poslova.

Očekujemo od Vas:

  • Pouzdanost
  • Upornost u radu
  • Fizička spremnost

Nudimo Vam:

  • Obezbeđen smeštaj za radnike iz unutrašnjosti
  • Siguran posao, redovnu zaradu, stimulaciju, plaćen putni trošak, obezbeđen topli obrok, rad u prvoj smeni
  • Mogućnost napredovanja i rada u jednoj od najbrže rastućih kompanija

Biće kontaktirani samo kandidati koji na osnovu pregleda biografija uđu u uži izbor.

Za dodatne informacije, pozvati putem telefona.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više