Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/ozlogosrednji0c6b87c9f2851884fb8ec564c5a6e44f.jpg
Poslovi preko zadruge
Referent finansija i administracije
Lokacija Lazarevac
Rok za prijavu 17.07.2024.
Postavljeno 17.06.2024.
bruto: 700 EUR (mesečna plata)
Puno radno vreme
1. smena

Omladinska i studentska zadruga Bulevar ima najveću ponudu poslova za studente i omladince. Preko omladinske i studentske zadruge možete pronaći oglas za posao u svim gradovima R. Srbije i to: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Čačak i ostale velike gradove u Srbiji.

Referent finansija i administracije

Mesto rada: Lazarevac

Opis posla: 

 • Učestvuje u procesu nabavke: prati zalihe, analizira potrebe, prikuplja ponude, prati dostavu.
 • Pruža podršku i učestvuje u administrativnim aktivnostima u procesu nabavke: izrada zahteva za nabavku, priprema dokumentacije za knjiženje i arhiviranje.
 • Praćenje i analiza potraživanja i dugovanja, saldiranje poslovnih partnera, izrada kompenzacija.
 • Učestvuje u izradi statističkih i internih izveštaja i analiza.
 • Učestvuje u kontroli i kompletiranju dokumentacije za korišćenje poslovnih kartica i dostavljanju istih u računovodstvo.
 • Prema potrebi piše poslovne dopise, prevodi, popunjava različite formulare, obrasce, prikuplja potrebnu dokumentaciju, za poslove koje joj poveri nadležni rukovodilac. 
 • Priprema, izrađuje i ažurira dokumentaciju iz domena rada arhive (popis, dislokacija…)

Uslovi:

 • Minimum 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • (VI/VII) stepen ekonomskog smera
 • MS Office veštine su neophodne (Email, Excel, Word)
 • Engleski jezik na nivou B1
 • Tražimo sistematičnu i organizovanu osobu, koja visoko ceni pedantnost i tačnost u obavljaju posla. Sposobna je da odredi prioritete i pokazuje samostalnost u obavljanju zadataka.
 • S obzirom da dolazi u kontakt sa ljudima različitog profila, trebalo bi da to bude neko ko ima adekvatne komunikacione veštine i sposobnost da ostvari adekvatnu saradnju sa drugima. Eventualni prekovremeni rad se plaća. Nakon 3 meseca stiče pravo na privatno zdravstveno osiguranje. Pozicija je zamena ali postoji mogućnost da Ugovor preraste i u Ugovor na neodređeno.

Radno vreme:  8-16h / pon-pet

Zarada:  700 EUR bruto  + dodaci na zaradu (prevoz, toli obrok i regres po zakonu).

Zainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon u periodu od 08:30h - 16:30h Prikaži broj telefona ili poslati CV elektronskim putem.


Studentsko-omladinske zadruge mogu angažovati isključivo lica koja nisu mlađa od 15 godina ni starija od 30 godina na osnovu Zakona o zadrugama (član 23). Ostale prijave neće biti uzete u razmatranje.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više