Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/dfk.png
Prvi posao
Revizor analitičar (početnik)
Lokacija Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 117a
Rok za prijavu 17.09.2022.
Postavljeno 18.08.2022.
Puno radno vreme
1. smena
Nije potrebno radno iskustvo

O nama

Mi smo partner međunarodnim i domaćim kompanijama za rešavanje najvažnijih računovodstvenih, poreskih i finansijskih izazova i realizaciju poslovnih poduhvata. Naš tim čini više od 40 ljudi samo u Srbiji, i opslužuje klijente u Srbiji i regionalno, a kroz mrežu DFK International i samostalne firme članice u preko 90 zemalja kroz više od 400 kancelarija.

Naši revizori, računovođe, poreski savetnici, finansijski profesionalci i poslovni savetnici shvataju da je negovanje i održavanje dubokih i dugotrajnih veza najvažnija komponenta naše usluge. Njihova sposobnost da se povežu sa ljudima na profesionalnom i ličnom nivou omogućava dinamično partnerstvo koje predstavlja sigurnu budućnost za naše klijente.

Iz tog razloga ljude biramo pažljivo i ulažemo velike napore da identifikujemo i regrutujemo najbolju osobu za svaki pojedinačni posao. Vrednim i ambicioznim ljudima nudimo priliku da NAPREDUJU BRŽE nego što je to očekivano na većini drugih mesta. Ističemo TIMSKI RAD u svemu što radimo. Iako se individualna kreativnost uvek podstiče, otkrili smo da timski rad uvek daje najbolje rezultate. Mi verujemo da učenje nikada ne prestaje i kontinuirano i značajno ulažemo u znanje i interno obrazovanje, obezbeđujući STRMU KRIVU UČENJA.

Poslovni razvoj i karijeru možete graditi u okviru jedne ili više servisnih linija naše firme - revizija, računovodstvo, porezi, korporativne finansije, poslovno savetovanje i interna revizija.

Iako je mogućnost rotacije u okviru servisnih linija neretka pojava u našoj organizaciji, trenutno tražimo saradnike za sledeću poziciju: REVIZOR ANALITIČAR - POČETNIK

Mi cenimo školska postignuća, znanje jezika, radoznalost i jedinstvena iskustva i perspektive. Ako ste upravo završili fakultet i sada spremni da učite i doprinosite vođenju projekata iz stvarnog sveta, možda je početna pozicija revizora analitičara odličan početak poslovne karijere.

Od prvog dana biste imali važnu ulogu i sarađivali sa najvišim rukovodstvom. Timovi su mali. Kriva učenja je strma. Iskustvo je bez premca. Radimo vredno i pametno. Možda se nađete na putu ili uronjeni u podatke. U svakom slučaju, bićete dobrodošli, vrednovani i cenjeni.

Vaša uloga revizora analitičara može Vas odvesti na postdiplomske studije ili do novih profesionalnih kvalifikacija. Bez obzira na put, Vaš uspeh će biti zaslužen i nagrađen od starta.

Više o našoj kompaniji možete pročitati na našoj internet stranici https://www.pozitiviti.com/sr/

Šta očekujemo?

 • Stav „ja to mogu“
 • Timski duh i skup pravih ličnih vrednosti
 • Jake međuljudske veštine za efikasan rad sa ljudima unutar i izvan organizacije
 • Odlična usmena i pisana komunikacija (srpski i engleski je obavezan)
 • Napredna upotreba MS Office-a, sa naglaskom na Excel
 • Mogućnost putovanja i boravka na lokacijama van Beograda u zavisnosti od zahteva projekta
 • Obrazovanje iz računovodstva ili ekonomije (svi nivoi)

Šta biste radili?

 • Manje složene revizorske zadatke pod nadzorom iskusnih revizora
 • Analiza podataka, obrada i testiranje različitih revizorskih dokaza
 • Ostali zadaci na zahtev iskusnijih revizora
 • Kako budete napredovali, mi vas obučavamo i dodeljujemo vam nove različite aspekte angažovanja ili drugo mesto na vertikali strukture naše firme

Šta nudimo?

 • Konkurentna plata u industriji za početnike
 • Strma kriva učenja i prilika za brzi napredak

Regrutujemo, zapošljavamo, obučavamo i promovišemo pojedince bez obzira na rasu, boju kože, veroispovest, veru, pol, starost, nacionalno poreklo, seksualnu orijentaciju, rodni identitet i / ili izraz, status veterana, invaliditet, genetske informacije ili status u bilo kojoj drugoj zaštićenoj grupi.

 

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više