Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/logo12710b023714f72e83c9c098548f2f82.png
Prvi posao
Pekar
Lokacija Kruševac (Bivolje)
Rok za prijavu 30.05.2023.
Postavljeno 15.05.2023.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

KTK-KOMERC DOO

Balkanska 81, 37000 Kruševac

Ako želiš stalno zaposlenje ili želiš dobru zaradu, ako voliš timski rad, “KTK-KOMERC DOO”, zapošljava radnike (muško/žensko) sa ili bez radnog iskustva.

Svoju biografiju CV pošalji elektronskim putem ili svrati do najbližeg “KTK-KOMERC DOO” marketa i popuni svoj CV ili dostavi lično u sedište firme na adresi: Balkanska 81, Bivolje.

Za bilo koju dodatnu informaciju pozovi na broj telefona. Kontakt osoba: Marjanović Tatjana

Napomena: Ako ovaj oglas nije za tebe, pogledaj i ostale naše oglase. Sigurni smo da postoji profil posla u kome vidiš sebe. Vidimo se!

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više