/posao/logo/nefertiti.png
Poslovi preko zadruge
Support Agent u Woltu Kragujevac
Lokacija Kragujevac
Rok za prijavu 03.07.2024.
Postavljeno 03.06.2024.
Puno radno vreme

Opis pozicije:

Ukoliko ste zainteresovani da u timskom duhu istražujete nove perspektive na osnovu kojih možete unaprediti vašu, kao i efikasnost naših dragih korisnika i partnera, ova pozicija će vam možda biti zanimljiva! 

Hibridno i dinamično radno okruženje, koje se pre svega zasniva na timskoj komunikaciji, radu i energiji.

Pozicija Support agenta u Woltu ti omogućava da razviješ i unaprediš veštine u komunikaciji sa ljudima, da brzo i efikasno pronalaziš rezultate i rešenja koje bi našim partnerima pomogla na terenu, kao i da budeš glavni stub podrške korisnicima koji sa razlogom računaju na tebe 

Osnovna zaduženja za ovu poziciju možeš pronaći ispod 

Svakodnevno praćenje, dešavanja na terenu i prilagođavanje potrebama posla
Brza i opuštena komunikacija putem četa
Iako je komunikacija pretežno putem četa, tu je svakako i telefonski poziv koji ti u mnogim situacijama olakšava
I možda je na poslednjem mestu, ali je definitivno jedna od najbitnijih stvari, a to je timska komunikacija i sinhronizovan rad sa kolegama

Dodatne informacije i prijava elektronskim putem.


Studentsko-omladinske zadruge mogu angažovati isključivo lica koja nisu mlađa od 15 godina ni starija od 30 godina na osnovu Zakona o zadrugama (član 23). Ostale prijave neće biti uzete u razmatranje.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više